martes, 24 de abril de 2007

LA VIDA AL NOSTRE PLANETA

La primavera es una estació de l’any de clima templat tan Mediterrani com continental del hemisferi Nord i Sud, per tot el món representa l’inici de la vida, la llum i la calor, després d’un llarg hivern fred, es quan la terra està perpendicular al inmòvil rey Sol que després prové l’estiu on el dia o la llum s’ha llarga més. Si no fos pel moviment de la terra girant asi mateixa pel eix polar geogràfic o magnètic no existiria la vida per tot arreu de la terra, encara que hi ha planetes que pot haver vida extraterrestre com a Marte en les minúscules bacteries que hi diuen els astrònoms que pot haver hagut aigua i vida. A la terra la vida es evolutiva, com tot el Univers. També pot ser que pugui acabar-se o iniciar-se la vida en altres planetes, la Terra no pot haver sempre vida també pot acaberse convertint-se en un desert encara que la humanitat existeixi evolucionada durant segles.
El Sol pot extinguirse de aquí milions d’anys i nosaltres ja podem haver conquerit d’altres planetes si es que existim d’una altra manera.
La humanitat pot ser que s’hagui sustituit per una altre espècie competitiva, però la vida mai acabarà en tot l’Univers d’estels i galaxies, com els astrónoms diuen haver trovat vida bacteriològica extraterrestre a Marte, aixó vol dir que per molts canvis de materia, combinacions d’àtoms i particules etc. Pot convertirse en vida extraterrestre minúscula, però no tan complicada com la de la nostra Terra i que tanta bellesa ha aparescut al nostra estimat planeta blau que l’hem de cuidar com si fós casa nostra perque es la unica llar pels nostres descendents tants humans com la natura que ens envolta osigui animals, plantas etc.
Si no fós pel Sol, la terra i altres elements no hi hauriem existit, és millor que nosaltres actualment la cuidem per un millor futur evolutiu.


ROSA DE BLANQUERNA

No hay comentarios: