martes, 22 de junio de 2010

Tast del taller de Cuina


El passat dijous dia 17 de juny, els usuaris del taller de cuina del Servei Prelaboral van oferir un tast de la feina que diariament realitzen en aquest taller rehabilitador.

El tast s'oferí a un grup de treball per a l'atenció de persones amb risc d'exclusió que ha estat trobant-se en les instal·lacions municipals del barri de le'spiral en motiu de la llei de barris.

Alguns dels comentaris dels usuaris després de la feina eren:

'FUIMOS AL CENTRO CULTURAL ROCIERO DEL ESPIRALL. HICIMOS PLATOS VARIADOS Y CANAPIES PARA 70 PERSONAS. TARDAMOS 1 HORA. EN PREPARARLO TODO.PUSIMOS LA MESA Y COLOCAMOS LOS PLATOS. YO SUPONGO QUE LES GUSTARIA. YO ME HICE UNA FOTO CON LA BANDERA DE EXTREMADURA.' Julanito.

'El otro dia elaboramos un katering a base de unos platos de comida fria y brochetas de diferentes gustos, incluimos adornos y dibujos.' Astrolabio.

L'experiència ha servit per treballar aspectes relacionats amb els hàbits laborals: responsabilitat, coordinació, treball en equip, ritme d'execussió, manipulació etc...

En la dinàmica del servi és important poder tenir espai per posar a prova els coneixements adquirits i seguirem oferint tastos a mode de prova i d'autodemostració de les possibilitats dels nostres usuaris.

No hay comentarios: