martes, 11 de mayo de 2010

Lliurament de Convenis de Col•laboració



El dilluns 10 de maig a les 19:00 h. es van atorgar a l’Auditori Caixa Tarragona els Convenis de col•laboració del Programa Tu Ajudes de Caixa Tarragona, on van participar 843 entitats i es van repartir un total d’ 1.521.017,50 d’euros, 1447 euros dels quals aniran destinats a nodrir el mòdul d’informàtica del servei de millors infrastructures.
Els clients de Caixa Tarragona en decideixen el destí de part dels recursos econòmics. Amb els Vots Tu Ajudes que acumulen amb la Llibreta Preferent poden votar aquells projectes, presentats per entitats no lucratives, que volen fer realitat pensant que són els més profitosos per a la societat.
L’acte va estar presidit pel president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, la tinent d’alcalde de Tarragona, Victòria Pelegrín, i el president de Caixa Tarragona, Gabriel Ferraté, però també hi van intervenir representants de les entitats que han presentat els diferents projectes i que han obtingut més suport dels clients de Caixa Tarragona.
Va completar aquesta trobada amb les entitats, la participació de Francesc Mateu, director d’Intermón Oxfam a Catalunya.
En la votació han participat més de 60.000 clients repartits per tot el territori on Caixa Tarragona té sucursals, i els organitzadors van comentar que va ser tot un èxit de participació.

No hay comentarios: