miércoles, 10 de octubre de 2007

BOLA DE DRAC


pre bola de drac:

bardock era el pare de son goku, bardock tenia visions del futur. frezer tenia por dels guerrers de l´espai i va matar als guerrers de l'espai i va destruir el planeta vegeta en el moment que va destruir el planeta vegeta va tenir una visió del futur va veure que el seu fill son goku derrotava a freezer al planeta namek. Frezer només va deixar a tres guerrers vius que treballaben per ell que eren nappa, raditz i vegeta a son goku el van enviar a la terra un home va veure la capsula que anava son goku i el va acollir al principi era un noi molt rebeld, però un dia va caure en un precipici i es va donar un cop al cap i va canviar i es va tornar molt bo.

breu introducció
bola de drac es va estrenar l'any 1993 és una serie que no esta recomanada per menors de 13 anys hi ha bola de drac que es la primera part,bola de drac z que es la segona part i bola de drac gt que es la tercera part.
hi han molts capítols ,el personatge principal es son goku que és molt bona persona i sempre ens ha salvat de situacions molt perilloses com l'arribada dels guerrers de l'espai com la lluita al planeta nàmek. el seu objectiu era arribar a ser el més fort del món. El seu fill es son ghoan és una persona que sempre ha intentat ajudar als dèbils al final son ghoan supera el seu pare. també hi ha en vegeta que abans treballaba per en frezeer però el va trair rovant-li les boles de drac en vegeta el resuciten i es torna bo però sempre amb un caracter rencorós. la bulma sempre ha sigut un personatge dèbil però el seu fort és la electrònica i la mecànica. la chichi que és la mare d'en son ghoan sempre ha sigut una dona que s'ha preocupat molt per el seu fill. En satanàs cor petit abans en bola de drac era dolent però quan va arribar raditz a la terra es va aliar amb son goku per lluitar contra raditz i el va guanyar
MUZAIK

No hay comentarios: