martes, 15 de diciembre de 2009

VISITA DEL SPL EL VENTALL


El passat dia 10 de desemebre varem fer una jornada d'intercanvi amb el Servei Prelaboral del Ventall. Els usuaris d'aqust servei van visitar ls nostres intal·lacions i junts vam plantar un arbre al nostre hort.

una usuaria

mes de 500 euros per la marató


el dissabte dia 12 de desembre vem anar a la plaça de la vila a fer un acte per la marató de tv3. Varem regalar plantes del nostre hort ecologic i la gent donava la voluntat. Jo m´ho vaig passar molt bé, Jo m´encarregava d' atraure a la gent que passava pel carrer, hi havia gent que col.laborava i gent que no.

muzaik

el gran exito del concurso de espots


el pasado viernes dia 11 de diciembre se hizo la proyeccion de los espots del primer concurs ES-POT 2009

El concurso de espots fue muy interasante, los espots me gustaron mucho. habia muchos espots, 20 en total.

Habia mucha gente estaba el presidente de entrem-hi la presidenta del turo.

El espot que mas me gusto fue el de entrem-hi.


JULANITO

martes, 24 de noviembre de 2009

LOS PLANES DEL SPL


El Sábado pasado tuvimos una reunión familiar en el huerto para hablar sobre el huerto y los planes nuevos del servicio prelaboral. Primero hicimos una reunión en la oficina de Entrem-hi,en la cual se habló de los nuevos talleres del prelaboral. Después bajamos al huerto todos juntos y estuvimos viendo todo lo que habíamos plantado bancal por bancal, lo cual a los familiares les gustó bastante y se habló también de semillas nuevas que vamos a plantar. El huerto se ha ampliado y se ha sembrado árboles y pronto se van a sembrar patatas.

f.d

martes, 3 de noviembre de 2009

visita museu de la pell


El passat dia 29 dóctubre els usuaris de el servei pre laboral vam visitar el museu de la pell.

Vam veure que la pell la transportaven amb sal o gel. Havia pells en que feien les sabates que eren molt gruixudes també feien en pell instruments musicals.La pell quan la tractaven no podia veure la llum.

També ens van ensenyar a fer tinta xina que consistia en pell, aigua i òxid amb pell es fabricaven moltes coses (guants,sabates i moltes més coses) ens van ensenyar que les telaranyes cicatritzen les ferides.

martes, 15 de septiembre de 2009

taller de samarretes

Això es un sol, em va agradar fer un sol per que te els colors molt vius, el taller va anar be per que ens ho vàrem passar bé barrejant colors en les samarretes, tots vàrem fer un disseny diferent i en aquesta foto en podeu veure alguna mostra.

Muzaik

El nuevo Barça


El Barça sale a ganarlo todo arranca otra vez la liga y yo creo que va a jugar muy bien como los grandes equipos, aunque eto se haiga ido siguen siendo buenos jugadores como ahora los fichajes. Solo queda esperar a ver si pueden ganar tantos titulos como la temporada pasada.